Vul het onderstaande formulier in.

Wij zijn Gofatbike.nl

 

Gofatbike.nl is gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten fatbikes, waaronder modellen zoals de EB2, Ouxi en Engwe. Onze klantenservice staat elke dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij uw keuze.

In ons filiaal in Joure staan de deuren elke dag van 09:00 tot 17:00 open voor iedereen die geïnteresseerd is in het ervaren van onze topkwaliteit fatbikes, zoals de OUXI en EB2 modellen. U hoeft geen afspraak te maken; kom gerust langs om zelf de uitmuntende kwaliteit en het comfort van onze fietsen te ervaren.

Wij zijn elke dag, inclusief het weekend, beschikbaar binnen dezelfde tijden, wat het voor u gemakkelijk maakt om ons te bezoeken wanneer het u het beste uitkomt.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor proefritten in verschillende regio's van Nederland, zoals Noord-Holland, Zuid-Holland, en Friesland, om maar enkele te noemen. Om een proefrit te plannen, kunt u eenvoudigweg een afspraak maken via onze online winkel of door rechtstreeks contact met ons op te nemen. We nodigen u van harte uit om de unieke rijbeleving van onze OUXI V8 fatbike te komen ontdekken. Beleef zelf wat onze fatbikes zo bijzonder maakt.

Gofatbike denkt graag met je mee!

Levering fatbike

Bij ons staat klanttevredenheid voorop, daarom garanderen we een snelle en veilige levering van uw nieuwe fatbike. Wanneer u een bestelling plaatst, zetten we alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw fatbike binnen 24 uur bij u wordt afgeleverd. We begrijpen het belang van directe tevredenheid bij online aankopen, en daarom worden al onze fatbikes volledig voorgemonteerd geleverd. Dit betekent dat u, zodra uw fatbike arriveert, onmiddellijk veilig de weg op kunt zonder enige vorm van vertraging of de noodzaak voor extra montage.

We nemen de zorg voor uw nieuwe aankoop uiterst serieus, en daarom zorgen we ervoor dat elke fatbike zorgvuldig wordt verpakt en vervoerd om eventuele schade tijdens het transport te voorkomen. We willen dat uw fatbike in perfecte staat bij u aankomt, klaar voor gebruik.

Naast de zorgvuldige voorbereiding en snelle levering, hechten we ook veel waarde aan communicatie. Direct na uw bestelling nemen wij contact met u op om het afleveringstijdstip te bevestigen. Zo bent u volledig op de hoogte van wanneer u uw nieuwe fatbike kunt verwachten. Ons doel is om het hele proces van aankoop tot levering soepel en zonder zorgen voor u te laten verlopen, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.