Foutcodes ouxi v8 fatbike

 

Op deze pagina vindt u een uitgebreide lijst van alle OUXI V8 foutcodes en hun betekenis.

Daarnaast voorzien we u van gedetailleerde instructies voor het verhelpen van elke foutcode. Zo kunt u snel en efficiënt problemen oplossen en uw OUXI V8 Fatbike in topconditie houden. 

Deze foutcodes gelden voor alle OUXI V8 en H9 modellen met het vernieuwde OUXI display 2.0.

  • OUXI V8.2
  • OUXI H9
  • OUXI V8 MAX

Foutcodes OUXI V8 2.0 display

1E01 Foutcode
Deze foutcode geeft aan dat er geen verbinding is tussen de motor en de controller van de OUXI V8 fatbike. Controleer of de motorkabel correct is aangesloten op zowel de motor als de controller. Zorg ervoor dat u deze stappen uitvoert nadat u de accu hebt uitgeschakeld.
2E02 Foutcode
Gashendelstoring: Controleer of de juiste aansluiting van de gashendel op de kabelboom van de OUXI V8 fatbike aangesloten is. Blijft de foutcode aanhouden, inspecteer dan de kabelpinnen op mogelijke beschadiging. Als u de gashendel wilt afsluiten, zet dan de P10 op 0.
3E03 Foutcode
Controllerstoring: Controleer de correcte aansluiting van alle kabels op de OUXI V8 controller. Als alles in orde is, maar de controller nog steeds niet werkt en de foutcode niet verdwijnt, dan moet de controller vervangen worden.
4E04 Foutcode
Geen communicatie mogelijk wegens een remkabelfout: Controleer of de kabel correct is aangesloten op de remhendel en of de kabelpinnen onbeschadigd zijn. Waterschade kan ook de werking verstoren.
5E05 Foutcode
Lage spanningsbeveiliging foutcode: Deze beveiliging treedt in werking bij overspanning. Herstel de spanning door op het OUXI V8-display P03 op 48V in te stellen.
6E06 Foutcode
Communicatiestoring display: Het display kan geen gegevens van de controller ontvangen. Controleer of het display correct is aangesloten op de kabelboom en op de controller.
7E07 Foutcode
Communicatiestoring controller: De controller kan geen informatie van het display ontvangen. Controleer of de aansluiting van de controller naar de kabelboom juist is en controleer ook de controller zelf. Inspecteer ook de kabelpinnen op eventuele beschadigingen.

Probleemoplossing bij Ouxi Fatbike foutcodes  

Ontdek hoe je de meest voorkomende problemen met jouw Ouxi Fatbike van Gofatbike.nl efficiënt kunt oplossen. Deze gids leidt je door de stappen om foutcodes snel te identificeren en te verhelpen.

Snelle Diagnose Ouxi Fatbike

Leer het belang van een snelle diagnose bij problemen met je Ouxi Fatbike. Hier wordt uitgelegd hoe een foutcode zo snel mogelijk opgelost kan worden. Indien de foutcode niet verdwijnt, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met ons over uw probleem.

Navigeren door de Ouxi Fatbike Foutcode Tabel

Een gedetailleerde handleiding voor het gebruik van de foutcode tabel specifiek voor de Ouxi Fatbike controller. Leer hoe je deze tabel effectief kunt inzetten om snel de juiste oplossingen voor jouw Fatbike.

Preventief Onderhoud: Levensduur Ouxi Fatbike verlengen

Leer over preventief onderhoud om de levensduur van je Ouxi Fatbike te maximaliseren. Deze eenvoudige stappen helpen bij het minimaliseren van ongeplande problemen en zorgen voor een langere levensduur van je Fatbike.

Verken de Wereld van Gofatbike.nl 

Ontdek de uitgebreide collectie Fatbikes bij Gofatbike.nl. Vind de perfecte Fatbike die past bij jouw rijstijl en avontuurlijke behoeften. Op onze website vindt u Fatbikesmet dubbele en enkele accu. Ook zijn er verschillende modellen Fatbikes te vinden. Kunt u de gewenste Fatbike niet vinden op onze website? Laat dit dan zo spoedig mogelijk weten zodat wij uw Fatbike snel kunnen bestellen! 

Missie Gofatbike.nl

Bij Gofatbike.nl zetten we ons in voor jouw rijplezier en -ervaring. Met deze uitgebreide gids voor het oplossen van foutcodes op je Ouxi Fatbike controller, ben je klaar voor elk avontuur op je betrouwbare elektrische Fatbike.