Bestelling retourneren (Nederland)
Is het product dat je hebt besteld toch niet geheel naar wens? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren! Bij Gofatbike.nl heb je de mogelijkheid om een bestelling binnen 30 dagen na ontvangst van het pakket te retourneren, het bedrag wordt dan netjes teruggestort op je rekening. Kosten voor retourneren zijn voor de koper. Wij vergoeden alleen de kosten van het artikel + verzendkosten ‘heen’. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Afhankelijk van het product kunt u deze per PostNL of transportbedrijf naar ons sturen. Deze kosten variëren per product.

Werkwijze retourneren

  • stuur de producten (indien redelijkerwijs mogelijk) in de oorspronkelijke staat en onbeschadigd in de originele doos terug;
  • zorg dat de huidige sticker onleesbaar is en plak de retoursticker op de doos;

Ruilen
Ben je niet helemaal tevreden over bijvoorbeeld de kleur of het formaat van het ontvangen product? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@gofatbike.nl wij adviseren je graag!

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?
Wij verwerken jouw bestelling met veel zorg, toch kan het een keer mis gaan. Heb je een artikel ontvangen dat je niet hebt besteld of is er onverhoopt iets mis met het artikel? Neem voordat je het artikel retour stuurt altijd eerst even contact op met onze klantenservice via info@gofatbike.nl. We gaan het dan uiteraard correct voor je oplossen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.